s

 

 

 


 

s

A Sóskúti Lovassport Klub Budapesttől 25 km-re délnyugat irányban helyezkedik el. Szolgáltatásai minden igényt kielégítenek. 60 hektáros területén nem csak a versenyszerű lovaglás felkészülésére, de a szabadidő kellemes eltöltésére is lehetőség van.

A gyermekek mar 6-8 éves koruktól ismerkedhetnek a lovakkal. Megtanulhatnak egyenes tartással ülni a hátukon, illetve a lovas és a ló közötti kölcsönös összhang kialakítását. A ló telepátia által érzékeli és hajtja végre lovasa utasítását. Ez a módszer kedvezően szünteti meg a mindennapok stressz hatását.

2005-ben még lehetséges volt megvásárolni egy lovat 200.000 forintért (700 euro), és 15.000 forintért (55 euro) havonta biztosítani az ellátását. Ez az összeg két három család összefogása esetén nagyon előnyös volt. Napjainkban a havi eltartáshoz szükséges összeg a háromszorosára nőtt.

Az étterem 200 személy, a terasz 120 személy befogadására alkalmas. Széles választékot kínál a magyar hagyományos, valamint a nemzetközi ételkülönlegességekből. A helység kedvező megbeszélések, továbbképzések, koktél partik, találkozók, borkóstolók, születésnapok, esküvők és egyéb alkalmak, rendezvények lebonyolítására. Szobák fürdőszobával ellátva 40 fő elszállásolásáig vehetők igénybe.

 

Cím : 2038 Sóskút, Bajcsy-Zsilinszky út 61.
E-mail : lovassport@lovassport.hu / lovasclub_soskut@t-online.hu (angolul is)

 


 

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

s

 

 

vfe